Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Gemeente Sint Anthonis

10.000 bunder landelijk schoonBrink 3
5845BH Sint Anthonis

Telefoon:

0485-388888

Fax:

0485-381442

E-mail:

Website:

http://www.sintanthonis.nl

KvK:

17242249


Openingstijden:
Gemeentehuis:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur

Extra openstelling Afdeling Bevolking:
maandag van 14.00 tot 18.30 uur

Reisdocumenten afhalen:
maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur

Bedrijfsomschrijving:
De gemeente Sint Anthonis is een prachtige gevarieerde gemeente bestaande uit de 7 kerkdorpen Sint Anthonis, Westerbeek, Oploo, Ledeacker, Stevensbeek, Landhorst en Wanroij.

Er valt genoeg te ontdekken in de gemeente Sint Anthonis. Natuur en agrarisch gebied sluiten op elkaar aan en er is een keur aan recreatiemogelijkheden.

De landelijke omgeving en de natuurgebieden lenen zich uitermate goed voor fietsen, paardrijden, mountainbiken, skeeleren en wandelen en vele activiteiten en evenementen worden georganiseerd (de jaarlijks terugkerende fokpaardendag op de Brink in Sint Anthonis, het oogstfeest in Westerbeek, Tontjedag in Oploo en Wanroijs gedoe).

Daarnaast heeft Sint Anthonis op het gebied van kunst een reputatie hoog te houden en dat gebeurt door tal van evenementen door het jaar heen (meerdere exposities in het gemeentehuis, de open galerieroute en kunstactiviteiten voor specifieke doelgroepen).

Foto's


Bedrijfsfoto Gemeente Sint Anthonis

Social Media

Gemeente Sint Anthonis is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!